צרו קשר: 0507609900 – גלעד / 0507601698 – משרד (אתי) / דוא"ל: GiladHan10@Gmail.com


facebook


שינוי סיסמא
א. כניסה לפייסבוק ע"י שם משתמש (כתובת דוא"ל) וסיסמא.
ב. כפי שהוסבר בהרצאה מומלץ להשתמש בסיסמא המשלבת אות, מספר וסימן ובאורך של 8 תווים או יותר. לדוגמא: %7qaz$2wsx . סיסמא כזו תקשה מאוד את הפריצה לחשבון הפייסבוק. מומלץ לא לשלב בסיסמא את שמך, מספר הטלפון, גיל, תאריך לידה או כל פרט אחר השייך באופן ישיר לזהותך.
ג. את שינוי הסיסמא מבצעים ע"י כניסה לחשבון - הגדרות - אבטחה והתחברות - שינוי סיסמא . יש להקליד את הסיסמא הנוכחית ופעמים את הסיסמא החדשה.

הגדרות פרטיות
א. כניסה לחשבון - הגדרות - פרטיות - בהגדרות הפרטיות יש לבחור באפשרות המתאימה לכם לכל קטגוריה. 
ב. ניתן לערוך ולקבוע מי החברים שלך בפייסבוק. במידה והוספת מישהו שאתה לא מכיר באופן אישי מומלץ להסיר מרשימת החברים. כניסה לחשבון - לחיצה על חברים - כל החברים הוצגו - עומדים ליד הפרופיל אותו רוצים להסיר - במקום בו רשום חברים ללחוץ ולסמן בטל חברות. יש לחזור על הפעולה לכל פרופיל אותו אתה רוצה להסיר.
ג. התאמה אישית של אלבומי התמונות: נכנסים לפרופיל - תמונות - פותחים את האלבום אותו רוצים לערוך - לוחצים על הקישור עריכת אלבום - בלשונית פרטיות בוחרים את הקהל שיכול לראות את האלבום: ציבורי (כולם) / חברים / התאמה אישית.
ד. בתפריט התאמה אישית ניתן לבחור את קהל היעד שאלבום זה הופך להיות גלוי כלפיהם: במידה ובחרת אנשים מסוימים: האלבום והתמונות בו הופך להיות גלוי רק לאותם אנשים אותם בחרת,מתוך אנשי הקשר שלך.
ה. עזרה מהירה ומרכז העזרה של פייסבוק - לקבלת עזרה מהירה יש להכנס לחשבון וללחוץ על סימן השאלה בצד שמאל למעלה. בחלון שנפתח ניתן לקבל סיוע ועזרה במספר מצומצם של נושאים. בחלון שנפתח ניתן לקבל גם עזרה בנושאים רבים נוספים ע"י לחיצה על מרכז העזרה של פייסבוק. למעבר למרכז העזרה של פייסבוק לחץ כאן.

גיבוי / השבתה / מחיקת חשבון / סיוע ועזרה
מה ההבדל בין השבתה למחיקה?
כאשר אתה משבית את חשבונך, הפרופיל שלך וכל המידע המשויך אליו נעלמים משירות פייסבוק מיידית אך לא ימחקו וניתן לשחזר ולהפעיל מחדש את החשבון. כאשר מבצעים מחיקה לצמיתות הפעולה מוחקת את כל המידע משרתי פייסבוק ואין אפשרות לשחזר את המידע בחשבון.

כאשר אתה משבית את חשבונך
 הפרופיל שלך וכל המידע המשויך אליו נעלמים משירות פייסבוק מיידית.
 אנשים בפייסבוק לא יוכלו לחפש אותך או להציג פרטים כלשהם שלך.
 פייסבוק שומרים את פרטי הפרופיל שלך (חברים, תמונות, תחומי עניין וכו), למקרה שתרצה לחזור לפייסבוק בשלב מסוים. אם תבחר להפעיל מחדש את חשבונך, הכול ייראה בדיוק כפי שהיה כשעזבת.
 אנשים רבים משביתים את החשבונות שלהם באופן זמני ומצפים שהפרופילים שלהם יהיו זמינים כשיחזרו לשירות. אפשרות זו מעניקה את הגמישות לעזוב ולחזור בכל פעם שרוצים.

כאשר אתה מוחק לצמיתות את חשבונך
 לא תוכל לקבל שוב גישה לחשבון שלך.
 כל הפרטים האישיים המזהים המשויכים אליו יוסרו ממסד הנתונים של פייסבוק. פרטים אלה כוללים את שמך, כתובת הדוא"ל שלך, כתובת למשלוח דברי דואר ושם המסך ביישום במסינגר.
 עותקים של חומרים מסוימים (תמונות, פתקים וכו) עשויים להישאר בשרתים של פייסבוק מסיבות טכנית, אך הם לא משויכים עוד למזהים אישיים כלשהם ואינם נגישים כלל למשתמשים אחרים בפייסבוק. 

השבתת חשבון
1. פתח את התפריט 'חשבון' בפינה השמאלית העליונה של פייסבוק ובחר הגדרות.
2. בחלון שנפתח תחת הכותרת 'כללי' חפש את הכיתוב'השבתת חשבון' בחר באפשרות 'בטל את הפעלת החשבון'.
3. לחץ על 'בטל את הפעלת החשבון'.
4. בחלון שנפתח, אם נדרש, הכנס את הסיסמא שלך.
5. בחלון שנפתח בחר בחר וסמן את הסיבה לעזיבה. במידה ובחרת 'אחר,אנא פרט' יש לרשום מלל בחלון 'אנא הסבר עוד'.
6. אם יש ברשותך דפים בניהולך יש להגדיר מנהלים אחרים או למחוק את הדפים האלו.
7. אי-הסכמה לקבלת דואר - לשיקולך - ניתן לסמן V באי הסכמה לקבלת דואר (מומלץ).
8. מסינג'ר - לשיקולך - ניתן לסמן V על מנת לבטל את הסכמתך לקבלת הודעות במסינג'ר (מומלץ).
9. לחץ על הלחץ הכחול 'השבת'. 
10. בחלון שנפתח לחץ על הלחץ הכחול 'השבת עכשיו'. 
אם תרצה לחזור לפייסבוק לאחר השבתת החשבון, תוכל להפעיל מחדש את החשבון בכל עת על-ידי כניסה עם כתובת הדוא"ל והסיסמא שלך. הפרופיל ישוחזר בשלמותו )חברים, תמונות, תחומי עניין וכו' , (זכור שכדי להפעיל את החשבון מחדש דרושה לך גישה לכתובת הדוא"ל שציינת לצורך כניסה לחשבון והסיסמא שלך).

מחיקת חשבון
אם אינך חושב שתשתמש בפייסבוק שוב תוכל לבקש למחוק את החשבון שלך לצמיתות. זכור שלא תוכל להפעיל מחדש את החשבון או לאחזר דברים שהוספת. לפני שתעשה כך, כדאי לך להוריד עותק מהמידע שלך מפייסבוק. לאחר מכן, אם אתה מעוניין שהחשבון שלך יימחק לצמיתות ללא אפשרות לשחזור, היכנס לחשבון הפייסבוק שלך ולאחר מכן לחץ כאן
לידיעתך - אם תמחק את חשבונך, אנשים לא יוכלו לראות אותו בפייסבוק. ייתכן שיידרש פרק זמן של עד 90 יום מתחילת תהליך המחיקה כדי למחוק את כל הפריטים שפרסמת, כגון תמונות, עדכוני סטטוס או נתונים אחרים המאוחסנים במערכות גיבוי. בעת שאנו מוחקים את המידע, הוא אינו נגיש לאנשים אחרים שמשתמשים בפייסבוק.
חלק מהדברים שאתה עושה בפייסבוק אינם מאוחסנים בחשבון שלך. למשל, ייתכן שחברים עדיין יחזיקו בהודעות ממך גם לאחר שתמחק את החשבון. מידע זה נשאר לאחר שתמחק את חשבונך.

מחיקת חשבון ללא סיסמא
במידה וביצעת את כל הפעולות והניסיונות של שיחזור סיסמא ו/או קבלת סיוע מפייסבוק לכניסה לחשבון שלך, אך ללא הצלחה, ואתה רוצה למחוק את החשבון שלך, ניתן לבצע את הפעולות הבאות ולדווח לפייסבוק על הפרופיל שלך על מנת לסגור אותו.
את פעולות הדיווח ובקשת מחיקת החשבון מומלץ לבצע באמצעות מחשב ולא מהסמארטפון.
* הערה חשובה: ביצוע פעולות אלו אינו מחייב את פייסבוק למחוק את החשבון שלך, אך בחלק מהמקרים , אחרי בדיקת הדיווח ע"י פייסבוק,
   הם נענים בחיוב לבקשה וסוגרים את החשבון.
1. לפתוח חשבון פייסבוק חדש, עדיף להשתמש באותו מחשב או סמארטפון בו השתמשת לפתיחת הפרופיל שאתה רוצה למחוק.
2. אחרי פתיחת החשבון החדש, להכנס לחשבון החדש ולחפש את הפרופיל הישן אותו אתה רוצה למחוק.
3. אחרי הצגת הפרופיל הישן על המסך, ללחוץ על סימן ... (3 נקודות בצד שמאל למעלה). 
4. בחלון שנפתח ללחוץ על 'דווח'.
5. בחלון שנפתח בחר את האפשרות המתאימה לך ופעל בהתאם להנחיות.
6. יש להמתין מספר ימים לתשובת חברת פייסבוק לבקשתך.
7. לאחר קבלת התשובה מפייסבוק (יש להמתין מספר ימים), ובמידה והדיווח לא הצליח ופייסבוק לא מחקו את החשבון ניתן לחזור על הפעולה שנית ולהמתין לתשובת פייסבוק. 
8. במידה ופייסבוק אישרו את הדיווח ומחקו את החשבון הישן ניתן לבצע מחיקה ריגלה לחשבון החדש.

גיבוי חשבון והורדת מידע מפייסבוק
טרם מחיקת החשבון מומלץ לערוך גיבוי ושמירה של כל המידע שלך בחשבון הפייסבוק , כך ניתן יהיה להשתמש במידע זה לחשבון החדש אותו תפתח ולמעשה לא לאבד את כל המידע שלך. גיבוי זה מומלץ לערוך מידי פעם ללא קשר למחיקה או השבתת החשבון. המידע נשמר בתיקייה על המחשב שלך ויכול לשמש אותך כבסיס נתונים במידה וחשבונך נפרץ או לאחר פעולת מחיקת חשבון. 
1. לחץ על החץ בפינה השמאלית העליונה של דף הפייסבוק ובחר באפשרות הגדרות.
2. לחץ על 'הורד עותק של הנתונים שלך בפייסבוק' בחלק התחתון של העמוד.
3. לחץ על צור את הארכיון שלי.
הערה - מאחר שהורדה זו מכילה את פרטי הפרופיל שלך, עליך לדאוג לאבטחתם ולנקוט זהירות בעת אחסון, שליחה או העלאה של פרטים אלה לשירותים אחרים.

* פריצה לחשבון הפייסבוק: לקבלת סיוע מפייסבוק לחץ כאן

* מרכז העזרה והסיוע של פייסבוק: לקבלת סיוע מפייסבוק לחץ כאן

* איפוס סיסמא בפייסבוק: לקבלת סיוע מפייסבוק לחץ כאן

* פותר הבעיות של פייסבוק: לקבלת סיוע מפייסבוק לחץ כאן

* כלים להורים ומחנכים: לקבלת סיוע מפייסבוק לחץ כאן

* דיווח על פרופיל פייסבוק של ילד מתחת לגיל 13: לקבלת סיוע מפייסבוק לחץ כאן

לקבלת סיוע לחץ כאן
Share by: